Araliya

Mijn Verhaal

Ik zie het leven als een magische reis die constant verandert en ‘in beweging’ is. Alles is verbonden. De cycli van de natuur seizoenen en de maan met de daarbij behorende veranderingen hebben invloed op ons unieke Zijn. 

Van jongs af aan was ik al een open en nieuwsgierig meisje. Ik ging graag op onderzoek uit om te ontdekken wat het leven allemaal te bieden had. In deze ontdekkingstocht voelde ‘bewegen’ voor mij als de meest natuurlijke vorm om mijzelf te uiten. Door professioneel te dansen, ervaarde ik hoe mijn bewegingsexpressie van invloed kon zijn op mijn omgeving en het publiek. Ik was nieuwsgierig hoe ik nog meer van mijzelf kon laten zien en puur mijn eigen gevoel en emoties tot uitdrukking kon brengen.

 

''Van jongs af aan was ik al een open en nieuwsgierig meisje. ''

In Rust stil te staan

Naast de basiskennis vanuit mijn dansopleiding ben ik door pilates- en yogaopleidingen nog meer te weten gekomen over gezonde voeding en het menselijke lichaam. Pilates leerde mij nog bewuster bewegen en yoga bracht mij juist dichter bij mijn gevoel dan ooit. Na jarenlang constant in beweging te zijn en mij naar buiten te keren, leerde ik nu om juist bij mijn innerlijke kant, in rust stil te staan. Dit alles liet mij mijn grenzen van het moment ervaren en respecteren. Door bewust stil te staan bij mijn gevoelens en emoties, kon ik ze ervaren, uiten, verwerken, maar ook loslaten. Door mijn ervaringen te laten bezinken en reflecteren, kon nu nieuwe energie, creativiteit en vreugde voor mij weer vrijuit gaan stromen.

(Levens)Energie aanzetten!

Door mijn jarenlange kennis en ervaringen in yoga, pilates en mediteren, voel ik snel waar iemand behoefte aan heeft. Ik wil mensen graag inspireren en motiveren, door welke vorm van ‘beweging’ dan ook. Ik reik voor ieder persoonlijke handvaten en tools aan, waarmee je vervolgens zelf de juiste keuzes in het leven leert maken. Ik hou ervan om mensen te verbinden, in eerste plaats met zichzelf. Mijn missie is om mensen zelfstandiger, bewuster en beter in hun vel te laten voelen. Op een holistische wijze wil ik vitaliteit en een inspirerende (levens) energie bij mensen aanzetten. 

Reviews

Need Help? Chat with us
Skip to content