Actrice & Model

Inlevingsvermogen

Ik ben te boeken als model en actrice. Super fascinerend om diverse emoties en gevoelens op te wekken door middel van spel voor de camera, of het vastleggen van diverse emoties en expressie op beeld. Het inlevingsvermogen is iets wat hoort bij het neerzetten van een bepaalde rol. Het spelen van een compleet ander karakter, het intense inleven en alle aanpassingen die daarbij horen, geven mij nieuwe energie en inspiratie.

Ervaringen

Mijn studie aan de HBO Dansacademie en mijn dans-zang ervaringen hebben hier ook erg bij geholpen. Hetgeen wat ik daar heb geleerd zoals b.v. ‘hoe presenteer je jezelf’, hoe is mijn stemgebruik en hoe beweeg je. Dit heb ik allemaal mee kunnen nemen in mijn acteer en modellen rollen. Dankzij mijn verschillende spelervaringen en expressies kan ik me inleven in verschillende leeftijden, een rol als jonge tiener, maar ook het andere uiterste: een serieuze psycholoog of een zakenvrouw.…

Portfolio

Voor boekingen:

Actrice

Playlist

3 Videos

Contact:

Reviews

Bart Kingma
Read More
Tv regisseur & Schrijver “Klein van postuur, groot van karakter. Ze kan acteren, dansen, doceren, organiseren en nog veel meer”
Mirjam de With
Read More
Filmregisseur “Araliya is een fijn persoon om mee te werken. Ze kan vele leeftijden aan en spat van het scherm”.
Douglas Robson
Read More
Regisseur “Ik was zeer onder de indruk van je acteerwerk in je showreel, hoe vloeiend je door de verschillende contrasterende emoties beweegt”
Previous
Next
Need Help? Chat with us
Skip to content