De wijsheid van paarden voor je hele Wezen

by
11 11 people viewed this event.

Kendres & Araliya

Paarden hebben een elektromagnetisch veld die 5x groter is dan bij mensen. Alleen al bij paarden in de buurt zijn is gezond voor je hele wezen. Als we ons tussen de paarden bevinden stemt ons lichaam zich af op dat veld. Onze hartslag wordt rustiger, bloeddruk vindt zijn oorspronkelijke frequentie en nog veel meer bekrachtigende veranderingen vinden plaats.

Paarden reageren op verschillende levels fysiek emotioneel energetisch systemisch. Tijdens deze dag zullen we ons op alle 3 die levels afstemmen. We beginnen de dag met een open ontmoeting in de paardenkudde. Elk moment is weer anders en de boodschap kan voor ieder verschillend zijn. Ieder voelt/ervaart precies op het juiste moment wat belangrijk is om bewust van te worden, waardoor je mogelijk helderheid ervaart en inzichtelijk krijgt wat je volgende stap mag/kan zijn.

Het is nooit te voorspellen en te plannen hoe, wanneer en op welk level de paarden zich zullen bewegen.

Na de ontmoeting zullen we ons wezen in balans brengen met yoga meditatie zang en expressie die prachtig wordt begeleid door Araliya. Tijdens deze reis zullen de paarden en het veld van dichtbij en op afstand inter acteren. Alle informatie zal zorgvuldig gelezen en waargenomen worden.

Het Sjamanistisch veld lezen is de basis die ons gedurende de dag zal informeren en inspireren. Aangezien het niet te voorspellen is wat er zich zal aandienen is het niet mogelijk een strikt programma te maken. We (Araliya & Kendres) laten ons leiden. Er zal/kan gebruik gemaakt worden van verschillende sjamanistische tools zoals het medicijnwiel drums ceremonies en sjamanistische opstellingen die dienstbaar ingezet kunnen worden zowel voor het individu als het collectief.

Regulier ticket €185 p.p. ( Cash betaling – €20)

Vroegboek ticket € 175 p.p. (Voor 15 Maart)

Vrienden ticket 2 personen € 320 (Voor 15 Maart | Cash betaling – €30)

https://hipsy.nl/event/10778-de-wijsheid-van-paarden-voor-je-hele-wezen

To register for this event email your details to araliya1985@gmail.com

Register using webmail: Gmail / AOL / Yahoo / Outlook

 

Date And Time

2023-04-22 @ 10:00 AM to
2023-04-22 @ 05:30 PM

Share With Friends