DutchEnglish

In het kort...

Ik zie het leven als een reis die constant verandert, oftewel ‘in beweging’ is. Alles wat zich afspeelt buiten mezelf en in mezelf is met elkaar verbonden. De cycli van de natuur met de daarbij behorende veranderingen hebben invloed op het menselijk lichaam en andersom ook!

Ik heb altijd al veel energie gehad en van nature is bewegen de manier voor mij om mezelf te uiten. Door professioneel te gaan dansen ging ik ervaren hoe mijn bewegingsexpressie invloed had op mijn omgeving en het publiek.

Ik werd nieuwsgierig naar hoe ik nog meer mezelf kon laten zien en puur mijn ‘eigen’ gevoel en emoties tot uitdrukking kon gaan brengen.

 

“Araliya, een spontane energieke meid met veel verschillende interesses.”

 

 

Na het dansen ben ik daarom gaan acteren en heb ik in een aantal commercials gespeeld.

Ik leerde spelen met diverse emoties en gevoelens in verschillende scènes voor de camera. Het acteren maakte mij enthousiast en ik kon me inleven in verschillende karakters. Super leuk en leerzaam om buiten mijn comfort zone nieuwe dingen te ontdekken en ervaren binnen een veilige setting waar alles kan en mag. 

Naast de basiskennis van het menselijke lichaam vanuit mijn dansopleiding ben ik door pilates en yoga nog meer te weten gekomen over anatomie en gezonde voeding. Pilates leerde mij nog bewuster te bewegen en yoga bracht me dichter bij mijn gevoel dan ooit. Het liet mij mijn grenzen van het moment ervaren en respecteren.

 

“Araliya een krachtige onderneemster die het leven met 2 handen aanpakt.’’

 

Van jongs af aan een speels karakter en nieuwsgierig naar wat het leven allemaal te bieden heeft.’’

Neem contact op

Stuur een e-mail of vind mij op social media.

Telefoon:

+31 6 140 460 46​

Stuur een email: 

connect@araliyabosma.nl​