Araliya

EEN MAGISCHE REIS

Ik zie het leven als een magische reis die constant verandert en ‘in beweging’ is. Alles is loopt in een cyclus en is met elkaar verbonden. De cycli van de natuur seizoenen, de maan met de daarbij behorende veranderingen hebben invloed op ons unieke Zijn.  

Van jongs af aan was ik al een open en nieuwsgierig meisje. Ik ging graag op onderzoek uit om te ontdekken wat het leven allemaal te bieden had. In deze ontdekkingstocht voelde ‘bewegen’ voor mij als de meest natuurlijke vorm om mijzelf te uiten. Door professioneel te dansen, ervaarde hoe mijn bewegingsexpressie van invloed kon zijn op mijn eigen Zijn, mijn omgeving en het publiek. Ik was nieuwsgierig hoe ik nog meer van mijzelf kon laten zien en puur mijn eigen expressie, gevoel en emoties tot uitdrukking kon brengen.

grenzen ervaren

Naast de basiskennis vanuit de dansacademie ben ik door pilates- en yogaopleidingen nog meer te weten gekomen over gezonde voeding en het menselijke lichaam. Pilates leerde mij nog bewuster bewegen en yoga bracht mij juist dichter bij mijn gevoel dan ooit. Na jarenlang constant in beweging te zijn en mij naar buiten te keren, leerde ik nu om juist bij mijn innerlijke kant, in rust stil te staan. Dit alles liet me mijn grenzen van het moment ervaren en respecteren. Door bewust stil te staan bij mijn gevoelens en emoties, kon ik ze ervaren, uiten, verwerken, maar ook loslaten. Door mijn ervaringen te laten bezinken en reflecteren, kon nu nieuwe energie, creativiteit en vreugde voor mij weer vrijuit gaan stromen. 

Ecstatic Dance - he Movement workshop | Let your energy flow van Araliya Life Flow

inspireren en motiveren door welke vorm dan ook

Door mijn jarenlange ervaringen en kennis in yoga, pilates en mediteren, voel ik intuïtief snel waar iemand behoefte aan heeft. Ik wil mensen inspireren en motiveren, door welke vorm van ‘beweging’ dan ook. Ik reik voor ieder persoonlijke handvaten en tools aan, waarmee je vervolgens zelf de juiste keuzes in het leven leert maken. 

Ik hou ervan om mensen te verbinden, in eerste plaats met zichzelf. Mijn missie is om mensen vrijer te laten voelen, geinspireert te raken en vanuit innerlijke bewegingen te leven. De levensenergie intuïtief te laten stromen zodat er zowel persoonlijk als collectief innerlijke en uiterlijke verandering en beweging kan ontstaan.

Volg je hart

Ik heb door de jaren heen mijn manier van expressie, ontlading en creativiteit de ruimte kunnen geven. Deze ervaringen neem ik nu overal mee naar toe en daar ben ik enorm dankbaar voor. Ik heb altijd mijn hart gevolgd en dat zal ik blijven doen. Leven in vrijheid en beweging geven mij levensenergie en inspiratie en dat deel ik graag. 

Hiervoor wil ik ook mijn familie, Frieze ouders en Thais broertje enorm bedanken dat ze er voor mij zijn.  De liefdevolle ondersteuning, het geloof en de vertrouwde bedding die ze me bieden in dit leven. 

Foto galerij

Dit is hoe anderen werken met mij ervaren

RIK

Araliya is een zeer bijzonder, getalenteerd en inspirerend persoon. Ze doet vele dingen: yoga, pilates, coaching, muziek, dans, performance, ceremonies, retreats, en ga zo maar door. Maar er is één ding centraal in al haar activiteiten: mensen verbinden. Met elkaar, henzelf, en de natuur en aarde. Ze doet dit vanuit een puur hart, en zet haar krachtige en positieve energie in om het beste en mooiste uit mensen halen. Ik heb Araliya bij verschillende soorten activiteiten en evenementen meegemaakt. Er wordt altijd een hele fijne en welkome sfeer door haar gecreëerd. Ik ontmoet altijd interessante mensen bij haar evenementen, en ga altijd met een fijn gevoel weer naar huis. Voor iedereen die is geïnteresseerd in één of meer van haar activiteiten, kan ik haar zeker aanraden. Ze is ervaren in wat ze doet, geeft altijd iedereen persoonlijk aandacht, en zorgt voor een ontspannen sfeer met ruimte voor speelsheid en humor.

Wolf Jansen

Araliya is een zeer bekwame, fijn en warm persoon in de omgang. Zowel Yin yogales geven als meditaties voeren, waaronder healing meditaties en breathwork voor specifieke doeleinden, kan ze uitstekend. Ook heb ik een one-day retreat mee mogen maken die zij hosten met een partner. Ik vond dit een groot succes en het heeft me veel gebracht in mijn ontwikkeling op spiritueel en bewustzijnsniveau. Bij alle activiteiten weet Araliya een neutrale, veilige sfeer en energie neer te zetten waarbij je je vrij voelt om jezelf te zijn. Ik raad eenieder die kennis wil maken met haar ervaringen in (yin) yoga, ecstatic dans en meditaties om haar sessies een keer bij te wonen en voor jezelf te ontdekken wat Araliya allemaal in huis heeft. Bedankt Araliya voor alles wat ik tot nu heb mogen ontvangen, moge velen dit lezen en geïnspireerd raken! Namaste

Ook toe aan meer (levens)energie?

Vul het contactformulier in om vandaag nog (geheel vrijblijvend) een gesprek in te plannen en samen te kijken wat ik voor je kan betekenen. Ik maak graag kennis met je!

Skip to content