ceremonie micro-dose Psilocybine

Een veilige manier om te werken aan spirituele en persoonlijke groei

Een microdosering Psilocybine is voor iedereen die met zichzelf aan de slag wil gaan. Of je nou nieuwsgierig bent geworden naar jouw zielsmissie, gewoontes of verslavingen wilt doorbreken, beperkte overtuigingen wilt veranderen of meer harmonie en tevredenheid in je leven wilt brengen, Psilocybine kan helpen om je inzichten te geven voor transformatie, helderheid en creativiteit Tijdens het micro-doseren neem je een kleine hoeveelheid Psilocybine waarbij je je bewust wordt van bepaalde oorzaken van jouw gemoedstoestand. 

Een Psilocybine ceremonie kan helpen contact te maken met je innerlijke wijsheid op een hele subtiele manier. Je krijgt meer focus en concentratie zodat je naar een diepere kern in jezelf kunt gaan. Het is fijn om te weten wat je zielsmissie is op deze aarde. Weten waar je heen gaat en wat je wilt maakt jouw reis een stuk aangenamer. Deze inzichten zitten diep in je onderbewustzijn of je hogere bewustzijn. Wil je daar contact mee maken? Dan is deze reis speciaal voor jou. 

een Microdosering is 5-10% van een normale dosis

Tijdens het micro-doseren met Psilocybine ga je niet trippen! Je ervaart hele subtiele effecten die je bewustzijn kunnen vergroten en blijf je normaal functioneren. Een microdosering is 5-10% van een normale dosis. Bepaalde effecten die je kunt ervaren zijn meer concentratie, focus en creativiteit. 

Oude beschavingen gebruiken al millennia lang plant medicijnen om te verbinden met de ziel en het grotere geheel. Het kwam veel voor in inheemse culturen over de hele wereld. Deze culturen gebruikten psilocybine in de vorm van paddenstoelen om een andere staat van bewustzijn op te wekken tijdens ceremonies en rituelen. Psilocybine is een psychoactieve stof die in de paddenstoelen zit wat zorgt voor een psychedelische reis of ervaring.

 

De paddestoelen groeien boven de grond waarbij truffels onder grond groeien. Beide bevatten ze DMT en mescaline wat behoort bij psychedelica. Psychedelica zijn stoffen die in de natuur voorkomen, in planten of schimmels die geestverruimende effecten hebben. De beleving tijd en ruimte veranderd en de manier waarop je je gedachten ervaart worden duidelijker. 

Psilocybine verdiept de verbinding met jouw ziel en het grotere geheel

Transformatie en meer helderheid

Testimonials

Nathalie Giliam

Bij het dag retreat voelde ik me vanaf het begin thuis en gezien. De liefdevolle bedding en begeleiding met Psilocybine was krachtig en zorgzaam. Elk detail was doordacht, en gaf een bijzondere ondersteuning voor de algehele rust en mijn welzijn. Deze ervaring heeft enorm waardevolle transformaties bij mij in gang gezet, waarvoor ik Araliya enorm dankbaar voor ben! Als je magie, diepgang en een gevoel van thuiskomen wilt ervaren raad ik Araliya's retreats of ceremonies enorm aan.

Tamara Binken

Een super fijne middag met mooie mensen! Enorm goed georganiseerd en gefaciliteerd. Het plant medicijn werd heel mooi geëerd bij het vuur ritueel tijdens de openings ceremonie, en de DJ set was diep en inspirerend!! Absolute aanrader ik kom zeker weer!

Galerij

Testimonials

Stefanie Cornelie

De One Day Retreat waaraan ik had deelgenomen was een fijne persoonlijke reis met micro-dosing Mushrooms & Cacao. Op vele vlakken heeft het me goed gedaan, het was openend, ontspannen, bracht me de diepte in. Het was een uitdaging om me open te stellen in de oefeningen naar andere deelnemers en dat hielp me om persoonlijke onzekerheden te overwinnen. De mushrooms hielpen me naar binnen te keren en ik voelde me verzachten. Hierdoor kon ik zijn & me overgeven aan het leven. Ik ben heel dankbaar voor de uitdagende en leerzame oefeningen die Araliya had samengesteld. Ik voelde me enorm verbonden met mezelf en de andere deelnemers door de samenwerking van alles bij elkaar, plantmedicijnen en oefeningen 🧡

Interesse in de PSILOCYBINE ceremonie?
meld je aan

Contactformulier
Privé-sessie/bedrijfsceremonie boeken?

Heb je interesse in een privé sessie of wil je evenement als bedrijf bijwonen? Dat kan! Neem contact op om de mogelijkheden te bespreken.

Veelgestelde vragen

Psilocybine is van nature een stof die te vinden is in meer dan 200 schimmels. De bekendste in deze categorie is de Psilocybe Cubensis. Een paddenstoel met magische eigenschappen. De psychoactieve stof in Psilocybe cubensis is Psilocybine, vandaar deze naam. 

Bij de evenementen en ceremonies werken we met microdoseren. Het innemen in een heel lage dosis. Meestal 5-10% van een normale dosis. Van een microdosering zou je alleen zeer subtiele effecten ervaren die een helende en transformatieve werking hebben. Daarnaast kan het een positieve invloed hebben op je dagelijkse leven. Wanneer we het inzetten bij de evenementen of ceremonies checken we altijd goed met je in. Of je ervaring hebt, medicijnen gebruikt en hoe gevoelig je bent. We werken met een intake formulier die je voorafgaand per email toegestuurd krijgt. Hierin staan allemaal vragen om jou zo goed mogelijk voor te bereiden op de ervaring. Het is altijd fijn om rustig aan te beginnen met bijvoorbeeld 0,15 tot 0,5 gram gedroogde paddo’s. Pas als dit goed gaat kun je altijd nog iets bijnemen. Het is de bedoeling dat je subtiele effecten ervaart zoals betere concentratie, focus en creativiteit. 

Het is fijn als je minstens 2 uur voordat je de microdosering inneemt, niks meer gegeten hebt. Dit zorgt ervoor dat je lichaam ‘schoon’ is en de psilocybine het beste wordt opgenomen. Ook kan het misselijkheid of buikpijn voorkomen. Blijf wel goed drinken gedurende de hele periode. Dit voorkomt dehydratie en hoofdpijn de volgende dag. Een paar uur na de reis en zeker wanneer het aan het uitwerken is, is het goed om wat gezonds en lekkers te eten. Tijdens de evenementen en ceremonies zullen er altijd voldoende snacks zoals bananen, appels, nootjes zijn. 

Luister altijd naar je lijf en hoe je je op dat moment voelt. Het is altijd belangrijk om je goed voor te bereiden door voldoende slaap, rust en ruimte om tijd te nemen voor jezelf. Het kan zijn dat je hoofdpijn ervaart of juist heel moe wordt. Het kan dan fijn zijn om je daar aan over te geven, extra te drinken of misschien iets met suiker te eten. Door dat wat fruit te eten zal de psilocybine minder effect hebben. 

-Als je ooit een psychose hebt gehad of hier nog last van hebt, wordt het microdoseren afgeraden. 
-Als je last hebt van angststoornissen kun je van het microdoseren juist meer last krijgen. 
-Als je 18 jaar of jonger bent. 
-Zwanger of borstvoeding geeft. 
-In combinatie met alcohol of andere drugs wordt afgeraden
 
Bij twijfel over jouw situatie neem altijd contact met mij op en/of je eigen holistische arts. 

Wil je eerst meer weten over PSILOCYBINE?

Of vind je het spannend, zit je met vragen? Stuur me gerust een berichtje

Skip to content