ceremonieleider Ecstatic dance

Aanbod formaat Araliya | the moving workshop

Jij kunt ook dansen

Als jij kunt bewegen, kun je dansen! Ecstatic Dance is een ‘muzikale reis’ waarin je je lichaam mee laat gaan met de muziek. Bij Ecstatic dans gaat het niet over de vorm, maar over hoe jij je kunt uiten door middel van jouw lichaamsbeweging. 

Deze manier van bewust dansen is helemaal vrij van vorm. Jij kunt invulling geven zoals jij dat wilt. Luister vooral naar hoe jij je voelt in het moment zodat je de verbinding met jouw lijf weer kunt hervinden. Er zit een opbouw in de muziek waarbij er climaxes zijn zodat je helemaal los kunt gaan. Ook zijn er momenten van integratie en rust. Tijdens deze twee-uur durende reis wordt je uitgenodigd om expressie te geven aan dat wat er in jou leeft. Je danst helemaal vrij zonder vorm en vrij van oordeel.

Aan de start van deze 2-urige dansreis neem ik je mee in een opening waarbij we eerst verbinding maken met onszelf. Ik begeleid je door inspirerende oefeningen waarbij de ademhaling en de vrije bewegingen je ondersteunen om in je lijf te zakken.  Je mag je helemaal vrij voelen en open om te verbinden met jezelf en de andere dansers.

VANUIT EEN iNTENTIE

Ik breng je in contact met je hart, het centrum van je gevoelswereld, warmte en onwoorwaardelijke liefde. Om te verzachten en te verdiepen zodat je vanuit een intentie jouw reis kunt beginnen. 

  • Hoe voel jij nu en wat leeft er in jou?
  • Wat wil je loslaten of juist aanwakkeren in jezelf?

Tijdens de opening gaat het erom dat jij je helemaal veilig en vertrouwd gaat voelen, in de eerste plaats met jezelf. Dan wordt je meegenomen in de ruimte en de andere dansers om jou heen.

Natuurlijke exstase

Als ceremonie leider vind ik het belangrijk dat jij je welkom en vertrouwd voelt. Ik zorg voor een veilige setting en open de ruimte om te verbinden met anderen terwijl je goed het contact met jezelf bewaakt. Door de verbindende oefeningen kan je lichaamstemperatuur warmer worden, je hartslag hoger. Je wordt bewust van de ruimte, de andere dansers en je eigen lichaam. Vanuit daar neem ik je mee in een muzikale reis. En zal tijdens de dans de algehele sfeer en het energetische veld bewaken en dragen.

En als je je veilig voelt en weet dat niemand oordeelt over hoe je danst of hoe je eruitziet, dan ga je veel vrijer dansen omdat niemand kijkt en ieder voorzichtig danst. Die vrijheid om te dansen zoals je wilt mét het respect voor elkaar op de dansvloer onderscheid Ecstatic Dance van andere evenementen. Je helemaal mee te laten nemen in je gevoel vol overgave en in natuurlijke exstase te komen op de dansvloer. En dit ook mee te nemen en toe te passen in je alledaagse dingen.

gallerij

Testimonials

Rhoderick

Araliya als ceremonie leider opent en begeleidt regelmatig Ecstatic dance. Haar presentie en professionaliteit vind ik opvallend. In een zee van mensen voelt zij zich thuis, opent en begeleidt zij de dans met flair en zekerheid. De groepsfibe voelt zij goed aan, anticipeert en stimuleert tot spelen, dansen en verbinden. Daarnaast creeert zij een veilige ruimte en heeft oog voor het individu.

Jivan

In zowel de cacao ceremonies als de Ecstatic Dance ceremonies heb ik Araliya ervaren als een krachtige en invoelende ceremonie begeleider. Ik kwam er altijd lichter uit als dat ik begon 🙂

ecstatic dance ceremonie boeken?

Contactformulier
Privé-sessie/bedrijfsceremonie boeken?

Heb je interesse in een privé sessie of wil je evenement als bedrijf bijwonen? Dat kan! Neem contact op om de mogelijkheden te bespreken.

Ook toe aan meer (levens)energie?

Vul het contactformulier in om vandaag nog (geheel vrijblijvend) een gesprek in te plannen en samen te kijken wat ik voor je kan betekenen.

Skip to content