Ecstatic dance dj​

ECSTATIC DANCE DJ​

Ik ben hier om de energie aan te wakkeren en jouw in beweging te brengen! Al ruim 6 jaar ben ik een vaste danser en ceremonie leider bij Ecstatic Dance in Amsterdam. Daardoor begrijp ik inmiddels heel goed wat de behoeften van de dansers (deelnemers) zijn en hoe ik daar als ceremonie leider op in kan spelen. Ik geniet van de mooie nummers en de verschillende sferen die muziek kan neerzetten. En de verbinding onderzoeken met jezelf en de andere dansers op de dansvloer. Daarnaast ben ik er maandelijks ook zelf bij als danser om zelf te genieten van de dansreis. 

Nadat ik meerdere keren te horen kreeg dat ik vaak mooie tracks gebruikte tijdens de ceremonies die ik leidde en wanneer ik eens zou komen draaien als DJ ben ik goed gaan invoelen bij mezelf of ik daar iets mee zou willen doen. Want ik kreeg het steeds vaker te horen alsof ik al bezig zou zijn als DJ. Hierdoor heb ik in 2023 de stap gemaakt als DJ en draai ik eigen ecstatic dance sets! 

GALLERIJ

Dansers in ''beweging'' brengen

Er gaat echt een wereld open. Creativiteit en inspiratie stroomt en ik vind daarin mijn eigen muzikale reis.  Als DJ vind ik het enorm belangrijk dat ik blijf afstemmen met de dansers. Want het veld bewaken als DJ is een verantwoordelijke taak.

Nadat ik jarenlang als ceremonie leider heb gewerkt klopt dit nieuwe pad als DJ enorm bij mijn eigen groei en ontwikkeling binnen de Ecstatic Dance community.

Ik begin langzaam en intiem. Dan werk ik toe naar 1 à 2 hoogtepunten met veel energie, kracht en euforie. Daarna bouw ik het weer langzaam af naar een integere en verdiepende sfeer.

Het is zó bijzonder om mensen ingetogen binnen te zien komen en uiteindelijk met een open hart en veel verbinding de dansvloer te zien verlaten. Ik organiseer met veel plezier kleinschalige intieme events en ceremonies waarbij ik als DJ een 2-urige muzikale reis verzorg. Ik ben hier om de levensenergie aan te wakkeren en de dansers weer in ‘beweging’ te brengen, op welke laag dan ook dat is mijn missie en bijdrage. 

GaLlerij

Mixcloud DJ Araliya

Passie voor muziek en dans

Als DJ neem ik je mee in verschillende genres muziek. Het ene moment ervaar je blijdschap en energie waarbij je het andere moment mee genomen kan worden in lyrische piano muziek. De tracks die ik draai zorgen er voor dat je mee word genomen in een transformatieve en innerlijke reis. Waarin je geraakt wordt en beter bij je gevoelens kunt komen of gemotiveerd wordt om vol overgave je mee te laten nemen door de sfeer van dat moment. Ik vind ik het belangrijk dat jij je welkom voelt en op je gemak bent. Daardoor zal ik ook regelmatig bij de DJ booth vandaan komen om zelf ook in het veld te dansen en te voelen hoe de energie op dat moment is. Als DJ blijf ik me graag ontwikkelen zodat ik blijf groeien en mijn passie voor muziek en dans kan delen. 

Energie en inspiratie

Muziek geeft mij energie en inspiratie en verhoogt daardoor mijn frequentie en gemoedstoestand. Ik kan helemaal in het moment op gaan en ervaar gevoelens van geluk, plezier en de kriebels om dit te delen via Ecstatic dance. Muziek raakt een diepere laag in mij wat veel los kan maken waardoor ik sneller naar een andere staat van Zijn kan komen. Het brengt verdieping, verzachting en verbinding met lagen in jezelf die je misschien nog eerder hebt gevoelt.

Testimonials

Tamara Binken

Geweldige setting neergezet, de muziek kwam uit het hart. De locatie was magisch en alle emoties op de DJ set gedanst. Magisch!

Silvia

Thank you for the special evening! I loved every minute of it. The atmosphere was unique, full of joy and peace, and Araliya was a ray of sunshine! Really good energies and a deep transformative set.

ecstatic dance dj boeken?

Contactformulier
Privé-sessie/bedrijfsceremonie boeken?

Heb je interesse in een privé sessie of wil je evenement als bedrijf bijwonen? Dat kan! Neem contact op om de mogelijkheden te bespreken.

Ook toe aan meer (levens)energie?

Vul het contactformulier in om vandaag nog (geheel vrijblijvend) een gesprek in te plannen en samen te kijken wat ik voor je kan betekenen.

Skip to content