Inside Out One day Retreat @Ruigoord Salon

Inside Out One day Retreat @Ruigoord Salon

by
5 5 people viewed this event.

LENTE VIERING & RITUEEL 2024

ZONDAG 12 Mei
De Salon, Ruigoord

Programma: 13.00-18.00

CHOCOBLISS CEREMONIE | YIN YOGA & SOUND BATH | MOVEMENT

Op Zondag 12 Mei (Rondom de energetische Lente) nemen wij je graag mee op een mooie reis in de Salon en buiten in de natuur op Ruigoord. Deze bijzondere locatie zit vol met schattige bospaden, magische bomen en natuur plekjes. Waar je helemaal tot je zelf kunt komen.

Een dag die volledig in het teken staat van ontkiemen en vruchtbaarheid. Het verwelkomen van de zon, de langere dagen en het Lente seizoen. Een periode waarin ideeën makkelijk ontstaan en om je aandacht te focussen op iets nieuws, inspirerend en creatiefs! Visualiseer hoe zaadjes en bollen groeien en bloeien die parallel lopen aan jouw ideeën en verlangens.

We beginnen de middag met een ceremonie waarbij we een Choco bliss met Golden teacher, cacao en caapi nemen. De combinatie van deze 3 krachtige plant medicijnen werken synergetisch en vullen elkaar onwijs goed aan. Deze dosering kan je ondersteunen en inspireren om je verlangens helder te krijgen.

Misschien sta je open voor nieuwe inspiratie en wil je je horizon verbreden? Of wil je werken aan zelfexpressie en je zielsverlangens? Zijn er bepaalde gewoontes door te breken zodat je met een nieuwe frisse start de Lente in kunt gaan?

We gaan ons verbinden met deze bijzondere plant medicijnen en onze intenties. Je wordt geïnspireerd om naar jouw innerlijke stem te luisteren zodat je heldere inzichten ontvangt. Denk hierbij aan lichaamswerk, helende klanken, schrijfopdrachten, muziek, dans en ontspanning.

Tijdens deze dag heb je ook de ruimte om met jezelf de stilte in te gaan zodat je nog meer in contact kunnen komen met jeZelf.

We sluiten de dag samen af met een potluck.

  • zelfgemaakte soep van de Salon (Eigen kosten)

Als je twijfelt of vragen hebt over dit evenement of de plant medicijnen waar we mee werken mag je altijd even contact opnemen. We hebben ruime ervaringen met deze magische plant medicijnen en delen ons enthousiasme graag met je.

connect@araliyabosma.nl

https://hipsy.nl/event/46014-inside-out-day-retreat

Liefs House of Ceremony

To register for this event email your details to araliya1985@gmail.com

Register using webmail: Gmail / AOL / Yahoo / Outlook

 

Date And Time

12-05-2024 at 13:00 to
12-05-2024 at 18:00

Share With Friends

Skip to content