Yoga

Yoga & Pilates

Ik geef yoga en pilateslessen met heel veel plezier en enthousiasme. Zodra je deelneemt aan mijn lessen en daarnaast de oefeningen met regelmaat uitvoert, voel je al snel de voordelen. Bij yoga ervaar je vooral een diepere ademhaling, een sterkere focus en het maakt je hoofd leeg. De innerlijke concentratie, de heling en de verbinding naar mijn authentieke zelf maakt voor mij yoga erg speciaal en fijn. Ik begin en eindig de yogales met het spelen op mijn harmonium en een stilte moment voor het leggen van een intentie. 

Pilates geef ik wekelijks op diversen locaties in Amsterdam. Tijdens mijn pilateslessen benadruk ik de anatomie en het behandelen van de stabilisatiespieren, jouw krachtcentrum (Powerhouse). Ik laat je veel bewegen, leg graag uit en er is veel ruimte voor individuele aandacht en correctie. 

Na de lessen voel jij je krachtig, positief, flexibel en ontspannen!

Souplesse, kracht en bewustzijn

Yoga biedt je oefeningen die het evenwicht herstellen. Het maakt je bewuster van lichaam en geest, levendig en flexibel. Door yoga leer je beter te luisteren naar je lichaam en zo ook beter in te spelen in situaties in je dagelijkse leven. Yoga is een bewustwording, zien en voelen wie je werkelijk bent. In je volledige staat van ZIJN zijn, zowel fysiek, mentaal, emotioneel en spiritueel.

Yoga is niet prestatiegericht en je hoeft er niet lenig voor te zijn maar het bevorderd wel je souplesse, kracht en bewustzijn in je lichaam.

Verbinding lichaam en geest​

Yoga gaat om de verbinding tussen het lichaam en geest. Yoga is naast filosofie een manier van leven. Een beoefening waar je verbind en evenwicht zoek tussen je mentale, fysieke en emotionele lichaam. Het zoeken van evenwicht tussen spanning en ontspanning, binnen en buiten, Yin en Yang.

Skip to content