Het Nomadische leven

Het is alweer de 3e week dat ik onderweg ben met mijn camper. Momenteel zit ik in Spanje in een appartement van een goede vriendin. Ik mag hier een paar dagen zitten zodat ik extra kan genieten van een warme douche en een normale wc. (Want ik had nog al veel ”boodschappen” gelegd in natuur 😉 en in frisse beekjes gedoucht)

Inspirerend en bewegelijk

De afgelopen weken zijn al enorm inspirerend geweest maar ook erg bewegelijk. Ik heb veel mooie natuurplekken ontdekt en veel nieuwe mensen ontmoet. Het bijzondere vond ik vooral de leefstijl, zo dicht bij de natuur en echt in verbinding met de aarde. Ik sta dagelijks op met een ritueel waarbij ik begin met meditatie, yoga en journaling. Journaling vind ik zelf heel fijn en waardevol. Het geef me overzicht over wat er in mij leeft en welke gedachten ik op dat moment heb. Ook schrijf ik mijn intentie voor de komende dag op. Omdat het camper leven altijd in beweging is en je eigenlijk nooit heel erg lang op 1 plek staat vind ik het extra belangrijk om me te houden aan mijn rituelen. Deze rituelen ondersteunen mij om te ontspannen en bewuster te leven. Het nomadische leven bevalt me goed doordat ik de wereld kan zien en nieuwe plekken kan ontdekken. Het geeft me vrijheid en inspiratie. Doordat ik nu weer langer op pad ben ontdek ik ook nieuwe lagen in mezelf. Waarbij ik me voorheen heerlijk voelde als ik alles alleen ervaarde en kon uitvinden merk ik op sommige momenten nu dat ik het ook fijn zou vinden dit te kunnen delen. Dit is een van de redenen dat ik met blogs ga beginnen. Om toch mijn bevindingen en sfeer impressies te kunnen delen. Uiteindelijk lijkt het mij natuurlijk enorm fijn om dit fysiek met iemand of met meerdere mensen die ook zo willen leven te kunnen delen.

Ecstatic Dance

Dit weekend reis ik af naar een landgoed van een Spaanse man die Ecstatic Dance organiseert hier in Spanje. Het is een dag retreat waarbij we in de ochtend beginnen met een zweet hut, dan een lichte lunch en eindigen met Ecstatic Dance. Ik kijk er naar uit om weer lekker te gaan dansen en vrij te bewegen op de muziek. Om in de natuur te zijn en de dag te starten met een warm zweet hut ritueel om de verbinding met moeder Aarde te herstellen en verdiepen.

Tot de volgende,

Liefs Araliya!

Leave a Reply

Dit vind je misschien ook leuk:

Skip to content