Verandering is het enige wat blijvend is


Door er bewust voor te kiezen om tijdens het winter seizoen op pad te gaan met mijn bus, ervaar ik meer rust en ruimte om meer naar binnen te keren. Waar ik ook kom, in welk land of bij welke mensen ik ook ben te ervaren dat verandering het enige is dat blijvend en constant is. Door op reis te zijn leer ik steeds beter hoe ik mezelf kan openen en leer ik beter omgaan met loslaten. Zoals de plekken waar ik kom, de mensen die ik tegenkom, de bijzondere gesprekken die ik heb. Alles gebeurt in het hier en nu. Soms heb ik het gevoel dat ik ergens langer wil blijven, waardoor ik me vast wil houden aan de ervaringen en momenten die eigenlijk alweer behoren tot verleden tijd. Door meer en meer in het moment aanwezig te zijn zie ik steeds beter dat het reizen het leven onderweg is. En dat we altijd onderweg zijn ieder op zijn unieke pad. Het is een bijzondere reis waarbij ik leer van het verleden, uitkijk naar de toekomst en dankbaar ben voor het enige moment NU. Ik verbind en open mij voor harmonie, inspiratie, rust en community. En beweeg in mijn eigen ritme in flow. Voor mij betekend flow in overgave te vertrouwen en open te staan voor wat er zich in het moment voor doet. Door mee te bewegen met verandering, zo ook de veranderingen in de seizoenen begrijp ik mezelf steeds beter en weet ik wat ik nodig heb om per seizoen meer in afstemming te zijn met de Natuur.

Veel liefs

Leave a Reply

Dit vind je misschien ook leuk:

Skip to content